Het Forum ondernemen was terug een succes.

3 oktober 2017
 

Het Forum ondernemen wil ondernemers op geregelde tijdstippen bij elkaar brengen. We willen de dialoog tussen CD&V en de ondernemerswereld op die manier structureel uitbouwen in Oost-Vlaanderen. 

En liefst doen we dat bij een ondernemer. We combineren zo een boeiend bedrijfsbezoek met een interessant gesprek over ondernemen, innoveren, exporteren en hoe het beleid hier de noodzakelijke steun kan bieden.

Gisteren waren we te gast bij Dombrecht Distribution te Zele. Een boeiend en bloeiend familiebedrijf welke gespecialiseerd is in oplossingen op het vlak van mechanische en elektronische beveiliging voor particulieren en bedrijven. Daarna kwam minister Koen Geens ons vergasten op een bijzonder dynamische en interessante uitleg rond de hervorming van het vennootschapsrecht. De nood aan modernisering is groot met als belangrijkste doel om de ondernemingen een modern en efficiënt werkinstrument aan te bieden. Vanuit Unizo werd een kritische reflectie geboden door Loïc Van Staey, oud-student van minister-professor Geens. Ook vanuit het publiek waren er nog scherpe vragen voor de minister.

De avond werd afgesloten met een netwerkreceptie waar het napraten nog lang duurde.

 

Het volgende Forum ondernemen zal doorgaan in december. Wenst u op de hoogte te blijven van onze initiatieven? Stuur een mailtje naar robrecht.bothuyne@vlaamsparlement.be en we zorgen dat u een uitnodiging krijgt.  

Categorie: 

Robrecht on Twitter